We gaan heel ver in het verlenen van service 

LZV

In Sneek beschikt Post Logistics over een eigen opslagruimte  

Post Logistics is het verlengstuk van uw organisatie. Dat kunt u tegenwoordig echt heel letterlijk nemen: met 25.25 m per combi zelfs.


Dat is namelijk de lengte van onze LZV’s. Sinds kort zijn we gemachtigd deze LZV’s in te zetten. Het zijn langere en zwaardere vrachtwagens die een lengte van 25,25 meter mogen hebben en die tot 60 ton kunnen wegen.

Een LZV levert - alleen op brandstof al - een besparing op van ± 30 % t.o.v. conventionele vrachtwagencombinaties. Het is een super efficiënte wijze van transport waarmee ook het milieu en de verkeersbelasting van het wegennet worden ontzien.  Uiteraard zijn onze LZV’s zeer geschikt voor lengtevervoer, maar volumevervoer en palletvervoer komen ook in aanmerking. Enkele van onze combinaties zijn geschikt gemaakt voor waardentransport.

Voorlopig helaas nog niet in alle landen, maar alleen in de Benelux zijn de LZV’s voorlopig toegelaten. Uiteraard vergt ook de inzet van zo’n extra large combinatie weer een aparte logistieke planning: op kleine wegen met scherpe bochten zijn deze combinaties niet berekend en ze zijn zeker niet geschikt voor historische binnensteden. Voor langere trajecten en voor grote ladingen zijn ze echter perfect inzetbaar, een hoogtepunt in transportefficiëntie zelfs.
Post Logistics B.V.
Post Logistics bv,
8601 WH Sneek
Tel 0515 43 08 18
Fax 0515 43 07 36