Post Logistics is gespecialiseerd in 

professioneel

We zijn een verlengstuk van uw organisatie 

Transport is in feite niet meer of minder dan het vervoeren van goederen van a naar b en eventueel vice versa.


’t Wordt een stuk gecompliceerder als er rekening gehouden moet worden met brandstofkosten, rijtijdenbesluiten en vergunningen. En ook met de veiligheid van de chauffeurs, die van de medeweggebruikers en die van de lading niet te vergeten.

Actuele geografische kennis, verstand van vrachtwagentechniek, zorgvuldig kunnen plannen omdat anders de afspraken niet stipt worden nagekomen, vertrouwd zijn met de talrijke eisen waaraan het transport van zeer verschillende soorten goederen moet voldoen en dan ook nog goed en scherp kunnen calculeren: het moderne transportwezen is al lang niet overzichtelijk meer. Integendeel zelfs.

Aan de andere kant: hoe gecompliceerder een specialisme is, hoe meer mogelijkheden om te specialiseren en te excelleren. Toch?  We mogen explosieve stoffen vervoeren (ADR 1), we kunnen geconditioneerd vervoer aanbieden en met onze laadkleppen en kooiapen kunnen we efficiënt laden en lossen, overal en altijd. Gespecialiseerd hebben we ons al, of we weten te excelleren daarover moeten anderen oordelen.
U?
Post Logistics B.V.
Post Logistics bv,
8601 WH Sneek
Tel 0515 43 08 18
Fax 0515 43 07 36