We rijden frequent voor nationale en internationale bedrijven

referenties

We werken graag samen met bedrijven die net zo klantgericht zijn als wij

Niet alle vaste opdrachtgevers stellen er prijs op genoemd te worden op deze pagina en dat kunnen we goed begrijpen en respecteren.


Een aantal bedrijven vindt het geen probleem en we noemen enkele van hen om aan te tonen dat we veelzijdig zijn en dat we in staat en bereid en ook gekwalificeerd zijn om allerlei uiteenlopende productcategorieën te vervoeren.

Ook artikelen of stoffen die aparte voorwaarden stellen aan de vervoerstemperatuur, of de veiligheid, of die nog aan andere eisen moeten voldoen. We mogen zelfs explosieve stoffen vervoeren (cat. ADR I). Met nadruk: deze referentielijst is verre van volledig. Als uw onderneming niet wordt genoemd wil dat niet zeggen dat we uw opdrachten minder waarderen dan die van andere opdrachtgevers, we kunnen alleen niet actueel en compleet genoeg zijn.

We rijden frequent voor nationaal en internationaal opererende bedrijven zoals Imperial Tabacco, Douwe Egberts, Akzo, A&R Carton, Fiets-O-Fit (import/groothandel) en Grain Plastics, maar nogmaals: de lijst is verre van compleet. Elke opdrachtgever wordt benaderd als een vaste relatie en ook als zodanig bediend.
Post Logistics B.V.
Post Logistics bv,
8601 WH Sneek
Tel 0515 43 08 18
Fax 0515 43 07 36