We rijden frequent voor nationale en internationale bedrijven service 

service

We mogen zelfs explosieve stoffen vervoeren  

Zoals onze vaste opdrachtgevers uit ervaring weten: we gaan heel ver in het verlenen van service.


We zien er niet tegenop om op zondagen te werken en evenmin om een nacht door te halen. Onze chauffeurs zijn betrokken, verantwoordelijk, goed voorbereid en getraind om ook in uitzonderlijke situaties goed te kunnen presteren.

Desgewenst maken we graag reclame voor de opdrachtgevers waarvoor we rijden. Onze vrachtwagens zijn dan supergrote ‘billboards’ die uw merknaam of boodschap nationaal of internationaal uitdragen, tot tientallen strekkende meters lang.
Onze chauffeurs zijn zich daarbij terdege bewust van het feit dat ze namens u rijden: ze zullen zich te allen tijde correct gedragen, als heren in het verkeer.

In Hongarije werken we vanuit ons eigen distributiecentrum samen met transporteurs die zorgvuldig zijn geselecteerd op bewezen goede mentaliteit en kwaliteit. Zij verzorgen het fijnmazige vervoer naar de dorpen en in de historische binnensteden, dat wij met onze grote vrachtwagencombinaties niet kunnen realiseren.
In andere landen van Centraal Europa werken we nauw samen met agenten die de omstandigheden ter plaatse kennen als hun broekzak. 
In Sneek beschikken we over 6500 m2 opslag die we graag voor onze opdrachtgevers beschikbaar stellen. Opslag in stellingen of in bulk is mogelijk en daarnaast:

- opslag en behandelen van pallets;
- strippen van containers;
- voorraadbeheer, inslagcontrole;
- overslag en orderpicking;
- stapelen;
- wikkelen;
- verpakken of herverpakken;
- etiketteren.

We fungeren graag als verlengstuk van uw organisatie, we behartigen uw logistieke belangen alsof het de onze zijn. Ook in het magazijn. 
Post Logistics B.V.
Post Logistics bv,
8601 WH Sneek
Tel 0515 43 08 18
Fax 0515 43 07 36