Specialisaties

Het verlengstuk van uw organisatie

Post Logistics is gespecialiseerd in palletvervoer, niet in bulk- of stukgoederen. Daarnaast kennen we ook zekere geografische beperkingen.


We beschouwen de hele Benelux en ook Noord Frankrijk als ons ‘thuis’ van waaruit we transportlijnen onderhouden naar het Oosten van Europa: Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije hebben, evenmin als Hongarije, voor ons witte plekken op de kaart. We kennen de eigenaardigheden en de omstandigheden van alle streken, de lokale feestdagen en de wegen en weggetjes.

Een andere specialiteit is het vervoer van gevaarlijke stoffen, of bijvoorbeeld vuurwerk
(ADR 1), levens- of genotmiddelen, machines of computers. We weten overal weg mee, het is onze dagelijkse kost. We kennen van tal van producten de specifieke vervoerscondities. Onze medewerkersbestand is een logische en praktische mix van Nederlandse en buitenlandse chauffeurs. Toch is en blijft onze grootste specialiteit en trots: onze flexibiliteit.

We kunnen improviseren, we kunnen snel schakelen en beslissen, omdat we korte lijnen hebben, maar ook omdat we betrokken zijn en ondernemend. Omdat we in staat zijn ons in uw situatie te verplaatsen, zodat we uw belangen beter kunnen bedienen. Waar en wanneer ook. Als professionele logistieke dienstverleners zijn we het verlengstuk van uw organisatie. Het logische verlengstuk, dat durven we gerust te stellen, omdat we uw belangen zo behartigen als u zelf zou doen. Een ultrakorte bedrijfsfilm maakt een klein beetje duidelijk wat we allemaal voor u kunnen doen. Klik hier voor de Postmovie!
Post Logistics B.V.
Zadelmakerstraat 5
8601 WH Sneek
Tel 0515 43 08 18
Fax 0515 43 07 36